Deel 2 Sophie’s Universe

Deel 2 Sophies Universe klaar, cottonandcandles.nl

Deel 2 Sophies Universe klaar2, Blog op cottonandcandles.nl
Het eerste deel van Sophie’s Universe is klaar. Het viel me echt reuze mee en het ziet er mooi uit. De ByClaire softmix haakt prima, maar ik moet soms wel goed opletten dat het garen niet splijt als ik aan het haken ben. met heel veel zin ben ik dan ook aan deel 2 begonnen. Ik ben nog steeds heel erg blij met de kleuren die ik gekozen heb. In dit deel worden er drie nieuwe kleuren toegevoegd die ik bij de start heb gekozen.

De kleuren die ik voor dit deel ga gebruiken, zijn:
Toer   9: 031 Olive
Toer 10: 035 Salmon
Toer 11: 005 Vintage Pink
Toer 12: 005 Vintage Pink
Toer 13: 005 Vintage Pink
Toer 14: 002 Ivory
Toer 15: 002 Ivory
De Kleuren deel 2 Sophies Universe, Blog op cottonandcandles.nl

Deel 2 van de Nederlandse vertaling vind je hier.

Toer 9 en 10 van Sophie’s Universe wijzen zich vanzelf.
Toer 009 Sophies Universe, Blog op cottonandcandles.nl
Toer 010 Sophies Universe, Blog op cottonandcandles.nl

Bij toer 11 kun je ervoor kiezen om de Petals van de vorige ronde wat meer diepte te geven. Dit doe je door in de achterste lussen te haken. Mij lijkt dit wel mooi, dus heb die optie gekozen.
Toer 011 Sophies Universe, Blog op cottonandcandles.nl

In toer 12 ga ik verder met dezelfde kleur (Vintage Pink), hierbij kan ik nu heel makkelijk het opzet touwtje meehaken bij de vasten die je nu moet maken. Het kan maar weggewerkt zijn ;-).
Toer 012 Sophies Universe, Blog op cottonandcandles.nl

Bij toer 13 ging ik de mist in, ik dacht dat er in de Nederlandse vertaling stond een 4dubbel stokje, maar dit bleken 4x een dubbelstokje te zijn. Gelukkig zag je op het plaatje dat het er duidelijk heel anders uitzag dan bij mij, dus snel het eerste stukje uitgehaald en opnieuw gehaakt. Nu is het wel goed.
Toer 013 Sophies Universe, Blog op cottonandcandles.nl

Ik wil ook in de toer 14 wel een beetje diepte aan mijn werk geven, dus ook hier kies ik ervoor om in de achterste lussen in te steken. De laatste twee toeren alweer van deel 2 van Sophie’s Universe, maar wat een leuk patroon, het werkt echt verslavend en tot nu toe met de goede uitleg zowel in het boek als in de Nederlandse vertaling nog helemaal niet moeilijk.
Toer 014 Sophies Universe, Blog op cottonandcandles.nl

De hoeveelheid bollen die ik tot nu toe gebruikt heb is als volgt:
Deel 2 aantal bollen gebruikt Sophies Universe, blog op cottonandcandles.nl

Na 2 delen meet mijn Sophie’s Universe bijna 41 cm.
Deel 2 Sophies Universe klaar, cottonandcandles.nl

 liefs Claudia

Mijn Social Media

Mijn website en andere Blogs

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 519 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers like this: