Blog bij de webshop van Okariconceptstore.com

Cottonandcandles webshop voor hobbymaterialen

Cottonandcandles sieraden maken 1efoto
Tegenwoordig hebben veel sites naast Social Media ook een Blog. Ik heb lang getwijfeld of ik bij de webshop Okariconceptstore een Blog wilde maken, omdat ik naast deze webshop al een Blog schrijf over Interieur (Goodlives.nl) en ook nog een Blog over Lifestyle dingen zoals reizen, koken, cocktails en andere leuke dingen (Cakesandpumps.com). Maar om leuke nieuwtjes te delen en om projectjes die ik maak met producten van Cottonandcandles te kunnen delen, is het toch fijn als er een Blog zou komen. Dus deze week de knoop doorgehakt en het Blog van Cottonandcandles gemaakt.

Geschiedenis

Okariconceptstore is ongeveer 10 jaar geleden begonnen met de verkoop van kralen en sieraden, waarbij de shop eerst Goodlivesbeads heette. Ik wilde echter ook voor andere creatieve hobby’s, zoals haken, breien, naaien en tassen maken, materialen gaan verkopen en dat leek me toch niet zo handig onder de naam Goodlivesbeads. Daarnaast koste het oude shop systeem me heel veel tijd om up-to-date te houden en had ik eigenlijk geen mogelijkheid om Ideal te implementeren en andere nieuwe dingen toe te voegen.
Dus vorig jaar heb ik de overstap gemaakt naar Mijnwebwinkel en is de naam Goodlivesbeads veranderd in Cottonandcandles en deze verandert nu naar Okariconcepts.
Vanaf dat moment ben ik begonnen om naast de materialen om sieraden te maken ook producten toe te voegen zoals wol, garens en andere hobbymaterialen. De komende tijd ga ik daarmee verder en zal ik hier op dit Blog ook laten weten als er nieuwe producten zijn toegevoegd. Daarnaast ga ik echter ook beginnen met projecten die ik maak met producten die in onze webshop te koop zijn.
Het eerste project waar ik mee ga beginnen is de gehaakte deken Sophie’s Universe. In de volgende Blogpost zal ik daar meer over vertellen.

 liefs Claudia

Mijn Social Media

Mijn website en andere Blogs

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 482 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers like this: