About (NL)

Hoihoi, ik heet Claudia en ik woon in Raamsdonksveer, een kleine stad in het zuiden van Nederland. Ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we een zoon Lars.

Ik ben al mijn hele leven creatief. Rond mijn zesde jaar leerde mijn ene oma me haken en mijn andere oma leerde me breien. Toen ik een jaar of 10 was, ging de liefde voor haken en breien over en begon ik meer te tekenen. Niet veel later kwam daar het maken van schilderijen bij en ook het naaien van kleren vond ik super leuk.

Gedurende mijn financiele studie was ik meer bezig met creatieve dingen dan met studeren. Het duurde dan ook heel lang voor ik afstudeerde;-).

Begin 2002 begon ik een webshop in sieraden en kralen.

Eind 2002 kochten we een klushuis van voor 1900 en alle tijd en creativiteit ging in ons huis zitten. Voor al mijn hobby’s en webshops had ik niet veel tijd meer. Toen in 2013 onze zoon Lars geboren was, startte ik een Blog over interieur (www.goodlives.nl). Ik begon ook weer te haken en te breien, maar nog voornamelijk interieur projecten. Mijn kleurrijke projectjes zoals amigurimi’s en sjaals begon ik te posten op @cottonandcandlesnl.

Maar ik vond ook meer naturelle DIY projectjes leuk, en die pasten niet zo goed bij Cottonandcandlesnl, dus begon ik een derde Instagram account genaamd @okariconcepts.

Tegelijkertijd kreeg ik weer zin om de webshop op te pakken, maar nu niet alleen met kralen maar ook met wol en andere materialen voor leuke hobby’s. Mijn haken en breien werden dagelijkse hobby’s en ik begon ook mijn eigen ontwerpen te maken. Naast de webshop begon ik ook te bloggen. Op het Blog Cottonandcandles.nl wil ik je vooral laten zien wat je allemaal voor leuks kunt maken en hiervoor zal ik vaak producten van mijn webshop gebruiken, maar ook producten die ik niet zelf verkoop

Naast de webshop ben ik ook begonnen met het ontwerpen van brei en haakpatronen. Op goodlives.nl vind je al wat patronen die ik eerder heb gemaakt, maar in de toekomst wil ik ook patronen via Ravelry aan gaan bieden. Ik heb nog heel veel meer ideeen voor leuke DIY items.

Meer van mijn werk kun je vinden op mijn Blog www.cottonandcandles.nl en op Instagram @okariconcepts en @cottonandcandlesnl

Groetjes Claudia

Print Friendly, PDF & Email